(0)
I alt: 0 DKK


Se kurv

Niks! De utrolige deals på mad og drikkevarer findes udelukkende her på Justdeal.dk. Vi arbejder personligt sammen med nogle af din bys bedste spisesteder for at finde massevis af fantastiske tilbud til dig!

Selvfølgelig! Vi er stolte af de deals vi tilbyder, og skulle der (mod forventning) opstå problemer med en deal købt gennem Justdeal.dk, tilbyder vi at refundere 100% af beløbet såfremt der reklameres inden for 30 dage. Hvis du skulle have nogen som helst med problemer med Justdeal.dk, så tøv ikke med at kontakte os her (link til kontaktside), så vi kan løse dem hurtigst muligt.

Det er nemt og hurtigt at oprette en konto på Justdeal.dk. En konto kan oprettes ved brug af e-mailadresse eller Facebook-profil. Klik på “log ind” for at komme i gang.

Når du køber en deal gennem Justdeal, dukker den op med det samme på Justdeal appen eller i din e-mail indbakke. Fremvis kuponen ved spisestedet på din telefon eller printet ud for at aktivere dit tilbud.

Vi accepterer alle følgende kort: Visa, Mastercard, Dankort, Maestro, JCB, American Express og Mobilepay.

Nogle deals udbydes kun i en begrænset mængde. Det vil desværre sige, at når dealen er udsolgt, er det ikke længere muligt at benytte sig af den - selvom der stadig er tid tilbage. Hvis du falder over en deal, der kun udbydes i en begrænset mængde, er det derfor en god ide at slå til hurtigt fremfor at vente til sidste øjeblik.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge vores Twitter feed, RSS feed eller Facebook side. Så er du hele tiden opdateret på nye fantastiske deals - på dit foretrukne sociale medie!

Hvis du ønsker at ændre din mailadresse i forbindelse med vores nyhedsbrev, kan du gøre det med et klik på linket ”opdater abonnementsindstillinger” i bunden af nyhedsbrevet.

Hos Justdeal tager vi vores kunders sikkerhed meget alvorligt. Dine personlige oplysninger kan kun ses af os her hos Justdeal. Nogle gange er vi dog nødt til at videregive visse oplysninger til den virksomhed, hvis deal du benytter. Det er udelukkende til brug som registreringsoplysninger eller i forbindelse med nyhedsbreve og videre information om tilbud. I begge tilfælde fremgår det tydeligt af dealens vilkår og betingelser. Nogle virksomheder kan endda kræve, at du registrerer dig på deres egen side for at benytte dealen. Hvis dette kræves vil det ligeledes altid fremgå af dealens vilkår og betingelser.

For at blive annoncør på Justdeal bedes du udfylde denne formular med så mange oplysninger som muligt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt for at få detaljerne på plads!