(0)
I alt: 0 DKK


Se kurv

Hvem er Justdeal?

Justdeal.dk er et dealsite, hvor du altid kan få utrolige tilbud på mad- og drikkevarer og meget andet. Vi sikrer dig eksklusive tilbud til spisesteder i dit nærområde, så du altid får et godt og billigt måltid mad. Vi arbejder sammen med dine lokale spisesteder, og gennem vores app kan du hver dag opdage nye spændende steder!

Vores mission

Hos Justdeal finder du fantastiske tilbud på mad- og drikkevarer blandt restauranter og spisesteder i hele Danmark og masser af andre tilbud. Vi arbejder personligt sammen med spisestederne - også i dit nærområde - så vi altid sikrer dig et godt og billigt måltid mad, uden at du skal tanke bilen på vej hjem.

Hvorfor bruge Justdeal?

Når du benytter dig af Justdeal, har du en lang række muligheder for at finde lige præcis den oplevelse, du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem spisesteder i hele Danmark eller bare dit nærområde. Derefter kan du sortere i tilbuddene efter dine egne smagspræferencer. Har du lyst til et gourmetmåltid, der er en konge værdigt? Selvfølgelig! Eller måske bare en sandwich? Klart! - Bare vælg dit tilbud og kom i gang!

Fordele for virksomheder

Som spisested kan det være vanskeligt at konkurrere med de velkendte lokale spisesteder og de billige fastfoodkæder. Selvom maden er god, kan kendskabet til ens spisested eller produkt være begrænset, og det er ikke altid, at man har mulighed for at bruge penge på marketing og reklamer. Det er frustrerende, men ved at tilmelde dit spisested JustDeal kan du lave om på lige præcis det!