(0)
I alt: 0 DKK


Se kurv

Hvad er Justdeal?

Justdeal.dk er et dealsite, hvor du altid kan få utrolige tilbud på mad- og drikkevarer eller andre deals.Vi sikrer dig eksklusive tilbud til spisesteder og deal i dit nærområde, så du altid får et godt og billigt måltid mad. Vi arbejder sammen med dine lokale spisesteder og leverandør, og gennem vores app kan du hver dag opdage nye spændende steder!

Vælg region/by
Vælg hvad du ønsker at spise eller en deal
Betal via vores app eller hjemmeside
Vis din deal-kupon ved madstedet

Der er mange gode grunde til at bruge Justdeal

Rigtig mange mennesker elsker at tage ud at spise. Der er noget helt særligt ved at granske menukortet og bestille sin mad for at nyde den i fulde drag med venner og familie - helt uden at skulle røre en finger eller bekymre sig om opvasken. At tage ud at spise er en fantastisk måde at åbne sin verden for nye smagsoplevelser og stifte kendskab med madretter og køkkenkultur fra fremmede lande langt væk fra Danmark. En vellykket middag på en god restaurant kan være en oplevelse, man sent glemmer

Problemet opstår, når regningen bæres ind. For der er ingen tvivl om, at det er dyrt at spise ude. Så dyrt, at nogle kun gør det få gange om året, eller vælger billigere og dårligere alternativer til de gode smagsoplevelser. Det synes vi her hos Justdeal, er rigtigt ærgerligt, og derfor har vi sat os som mål at gøre op med forestillingen om, at det koster en bondegård at spise ude. Et godt måltid mad i en hyggelig atmosfære behøver ikke være ensbetydende med, at man skal en tur i banken dagen efter.

Hos Justdeal finder du fantastiske tilbud på deal, mad- og drikkevarer blandt restauranter og spisesteder i hele Danmark. Vi arbejder personligt sammen med spisestederne - også i dit nærområde - så vi altid sikrer dig et godt og billigt måltid mad, uden at du skal tanke bilen på vej hjem.

Justdeal er revolutionerende nemt at bruge. Det er faktisk så nemt, at hele madoplevelsen kan beskrives ved blot fire trin:

  1. Vælg region/by
  2. Vælg hvad du ønsker at spise eller købe.
  3. Betal via vores app eller her på siden.
  4. Vis dit værdibevis ved spisestedet og nyd dit måltid.

 

Når du benytter dig af Justdeal, har du en lang række muligheder for at finde lige præcis den oplevelse, du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem spisesteder i hele Danmark eller bare dit nærområde. Derefter kan du sortere i tilbuddene efter dine egne smagspræferencer. Har du lyst til et gourmetmåltid, der er en konge værdigt? Selvfølgelig! Eller måske bare en sandwich? Klart! - Bare vælg dit tilbud og kom i gang!

Der kommer nye deals hver evig eneste dag, så mulighederne for at opdage nye spændende spisesteder er uendelige!

Når du vælger en deal, kan du købe den til dig selv eller som den perfekte gave, til en du holder af! Når du køber en deal, dukker kuponen op i Justdeal appen på din telefon eller sendt til din e-mail indbakke. Vores app kan du finde her (link).

Man skal være opmærksom på, at nogle deals kun udbydes i en begrænset mængde. Derfor gælder det om at slå til, hvis man ser noget, man har lyst til! Nogle deals kan endda blive udsolgt før tidsperioden for tilbuddet udløber!

  • Øget fokus på lokale spisesteder
  • Tilbyde kunderne billige måltider mad/ stort udvalg.
  • Nemt og hurtigt via app eller hjemmeside
  • Søg blandt virksomheder i hele Danmark